Lényeg:

Faék blog - az általam olvasott hírekből kiírom azt, ha valaki vagy valakik nagyon hülyék. Másképp: egyszerű, mint egy faék.
Tényleg ennyire hülye vagy?

Reklámozd a saját oldaladat is

Friss topikok

  • NYJetsTD: Tényleg ennyire hülye vagy? Tényleg az. Meg persze talpnyaló, ostoba faék! Azért érdekelne, hogy ... (2011.08.25. 22:46) Komolyzene
  • Amelie11: Ez a nő egy idióta (2011.02.02. 00:03) Selmeczi az idióta...
  • tök hülye: @Voloka: "Talán mert nekik több eszük van, mint a blog írójának." Könnyen lehet. "Nem, semmit ne... (2010.10.19. 13:51) MOL részvényeket eladni!
  • tök hülye: @martonaron: jó. (2010.07.27. 17:59) A diák
  • mittu_domain: Nemám basszameg! + 10 Forint + 10 000 havonta. Neki persze nem számít. Kisköcsög! (2010.07.20. 20:44) Rogán és az IMF...

Linkblog

A szerkesztő két perce hívta: munka van. Találkozni kell a politikussal, cikk kell az új törvényről. 2 éve dolgozott a lapnál. Úgy érezte, mindent látott már. Hiszen 2 év nagy idő. Sietett, mert késésben volt. Mindig későn szólnak.

Persze ő még szerencsésnek mondhatta magát. Olyan lapnál dolgozott, ahol nem kellett megfelelni egyik vagy másik oldalnak. Nem kellett magyarázni, az magyarázhatatlant. Csak a pénz: cikkenként fizetnek. Mindig mosolygott magában a minőségi újságíráson: kinek van ma Magyarországon több 100.000 Ft-ja egy cikkre? Még hogy oknyomozó újságírás?! A hatásvadász pontosabb. Különben sem értett a témához, a szakértői díjat meg nem fizetik. Marad az, hogy leírja, amit laikusként gondol. Az ő esetében ráadásul csak a kattintások száma volt érdekes, de tudta, hogy a papír alapú kollégáknak sem jobb (szavak száma). Igazából nem is érdekelte nagyon se a politikus, se a törvény. Leírt 20 kérdést, amik a korábbi nyilatkozatokból logikusnak tűntek és már ment is.

Az interjúval gyorsan végeztek. Szerencsére. Már csak egy Copy-Paste és kész is vagyunk. Mivel a Mozillában - a bölcsész - nem tudta telepíteni a helyesírásellenőrzőt, maradt egy-két hiba. Nem baj. Így is címlapos lett. Érezze csak a politika a szabad sajtó súlyát!

Közben új hívása érkezett: családi verekedés Újpesten. Az újságíró örül. Ezt többen fogják olvasni, mint a törvényről szóló riportot.

Címkék: az interjú

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faek.blog.hu/api/trackback/id/tr602167810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása