Lényeg:

Faék blog - az általam olvasott hírekből kiírom azt, ha valaki vagy valakik nagyon hülyék. Másképp: egyszerű, mint egy faék.
Tényleg ennyire hülye vagy?

Reklámozd a saját oldaladat is

Friss topikok

  • NYJetsTD: Tényleg ennyire hülye vagy? Tényleg az. Meg persze talpnyaló, ostoba faék! Azért érdekelne, hogy ... (2011.08.25. 22:46) Komolyzene
  • Amelie11: Ez a nő egy idióta (2011.02.02. 00:03) Selmeczi az idióta...
  • tök hülye: @Voloka: "Talán mert nekik több eszük van, mint a blog írójának." Könnyen lehet. "Nem, semmit ne... (2010.10.19. 13:51) MOL részvényeket eladni!
  • tök hülye: @martonaron: jó. (2010.07.27. 17:59) A diák
  • mittu_domain: Nemám basszameg! + 10 Forint + 10 000 havonta. Neki persze nem számít. Kisköcsög! (2010.07.20. 20:44) Rogán és az IMF...

Linkblog

Tehát a bizottság nemcsak, hogy elismeri a szövegazonosságot, de azt is állítja, hogy így a dolgozat nem felel meg az elvárásoknak. Tehát? Következtetés?  Az egyetem a hibás, amiért akkor nem vette észre. Ennyi.

Nagyon sovány, nagyon gyáva. Egyrészt az elvárások nem megfelelő ismerete nem ment fel azok teljesítésének kötelessége alól, úgyhogy ez az egyetemezés a konkrét ügyet tekintve teljesen irreleváns. Van persze felelőssége az egyetemnek is, hogyne. Gyönyörűen világít rá a történet arra a kuplerájra, amely ott lehetett akkoriban, főleg, ha hozzávesszük a jelentésnek azt a mondatát, amely szerint »A doktori eljárás - a fent részletezett eljárási hiányosságokkal ugyan, de - formailag megfelelt az akkor még önállóan működő Testnevelési Egyetem gyakorlatának.«

Elég szomorú, ha így van. De figyelem! A fenti kijelentés az egyetem akkori gyakorlatára vonatkozik, nem a dolgozatra. Arról ugyanis - nochmal - megállapították, hogy nem felel meg az elvárásoknak.

Ha pedig nem, akkor a 23-as paragrafus szerint el kell venni a doktori címet. Ez van. Attól még, hogy a »szövegegyezésnek« becézett plágiumot nem vették észre a hajdani bírálók, a doktori cím nem jár a továbbiakban, hiszen most meg észrevették.
Igaz, nem a bizottság veheti el, hanem a SOTE vezetése. Amely még ez alapján a mismásolgató jelentés alapján sem hozhat más döntést. Hacsak azt a képtelenséget nem akarja állítani, hogy 200 oldal hivatkozások nélküli, szó szerinti átvétele nem más személy munkájának illetéktelen felhasználása.

Stumpf András: Heti Válasz

Címkék: politika sajtó heti válasz

Szólj hozzá!

Az MTI Hírcentrum nem felelős azért, hogy egy sajtótájékoztatón elhangzott kérdéseket és válaszokat melyik sajtóorgánum milyen módon dolgozza fel. Az MTI Hírcentrum azon anyagok tartalmáért felel, amelyek a közmédia hírműsoraiban láthatók és hallhatók. Az m1 és a Duna TV híradója, valamint a Magyar Rádió Krónikája is foglalkozott a Munkát, kenyeret” elnevezésű tiltakozó menettel, Zsiga Marcell sajtótájékoztatójáról azonban nem szerepelt szinkron anyagainkban.

Forrás

Egy politikustól BÁRMIT lehet kérdezni. Vagy tényleg ennyire hülyék vagytok?

Címkék: politika mtva

Szólj hozzá!

Kutatásaik során több résztéma megtárgyalása során együttműködtek.

és

A két munka legfontosabb alapforrásai a NOB ülések jegyzőkönyvei, valamint a NOB Végrehajtó Bizottságának jegyzőkönyvei, illetve a vizsgált olimpiák záródokumentumai

valamint

A fentiek alapján a Köztársasági Elnöki Hivatal a cikkben megjelent plágium gyanúját a leghatározottabban visszautasítja.

Copy-paste rule!

Tényleg ennyire hülyének néztek? Ennek fényében minimum vérlázító!

Forrás

Címkék: politika narancs liget skicc pali

Szólj hozzá!

A Magyar Nemzeti Bank idevonatkozó nyilatkozatairól azt gondolom, hogy sajnos nem szakmai alapon születnek, és legkevésbé sem szolgálják Magyarország érdekeit. Ezekben a nyilatkozatokban az almát a körtével akarják összehasonlítani: a bruttó hazai terméket ugyanis forintban mérik, az államadósság egy jelentős része pedig - és ez a szocialista kormányok egyik nagy bűne - devizában van.

Forrás

Te tényleg ennyire hülye vagy.

Update: Petike is hülye.

Címkék: gazdaság mnb narancs liget selmeczi tescos kifli

Szólj hozzá!

Tényleg azt hisszük, hogy ő majd leváltja a miniszterelnököt az államcsőd előtt?

Tényleg ennyire hülyék vagyunk?

Címkék: gazdaság orbán viktor lázár jános

Szólj hozzá!

A Standard&Poor's szerdán bejelentett döntése Magyarország befektetési ajánlású államadós-osztályzatának megvonásáról nem Magyarországról, hanem az euró válságáról szól - hangsúlyozza a Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Forrás

Tényleg ennyire hülyék vagytok?

Csak mellesleg: nem vagyunk az € zónában (sajnos), mégis miért minket büntetnének a zóna hibáiért?

Címkék: gazdaság imf matolcsy érettségi

Szólj hozzá!

Magyarország jelenlegi gazdasági teljesítménye, és a magyar gazdaságpolitikai döntések "semmilyen módon nem indokolnak semmiféle leminősítést"

és

"A hitelminősítők döntéseiben nem kizárólag valós gazdasági folyamatok játszanak szerepet", mint ahogyan az is, hogy "bizonyos pénzügyi körök érdekeit sérti a magyar gazdaságpolitika"

Kiét nem Petike? Tényleg ennyire hülye vagy?

Forrás

Címkék: gazdaság narancs liget szijjártó robot hülye

Szólj hozzá!

Pánikol a világ, egyre gyengébb az euró, a befektetők szabadulnak tőle. Hónapok óta megy a bénázás. A görög miniszterelnök gyakorlatilag öngyilkos merényletbe kezd(ett?). Tényleg ennyire nem látja, hogy mekkora bajt csinál az országának, Európának? Tényleg ennyire hülyék lennének az európai vezetők? Ki tudja?

A sok "parázás" között azért újra és újra eszembe jut egy cikk arról, hogy a fejlett világnak az összes része abban érdekelt, hogy a saját valutája gyenge legyen a többihez képest. Jó példa erre Japán, ahol több gyártó nyereségét is az erős jen zabálta fel. Legyen ez a poszt egy érdekes felvetés, hogy a több 1000 éves - gyakorlottan diplomatikus - Európában egy kiváló eszközt hoztak létre arra, hogy az áraink nyomottabbak legyenek, mint a konkurensek árai. Ha ebből a szempontból nézem, nem is olyan fontos siettetni a megállapodást: elkezdődött az árfolyamháború...

forrás, forrás és forrás

Címkék: politika gazdaság európa

Szólj hozzá!

Ennek megfelelően az állam ki fogja venni a részét a munkáltatók megnövekedett terheiből. Ezért az állam az NGTT ülésén javasolni fogja, hogy a szociális partnerekkel közösen elfogadott béremelési ajánlás feletti béremelés egy részét a munkáltatónak részben visszatérítse.

Az állam adót fizet magának. Szép képzavar...

Tényleg ennyire hülye vagy?

Forrás

Címkék: gazdaság narancs liget matolcsy érettségi

Szólj hozzá!

Miért mindig használt? Miért nem vetődik fel senkiben a kérdés, hogy az előző tulaj miért adja tovább? Nem lehet, hogy azért adja el, mert drágább üzemeltetni, mint megvenni az újat ÉS üzemeltetni?

Tényleg ennyire hülyék vagytok?

 Link1 Link2 Link3 Link4

Címkék: politika gazdaság bkv máv busz villamos használt ócskás

Szólj hozzá!

Horváth Zsolt szerint „a Páva-variációkat a közönség Páva Zsolt polgármester úr kigúnyolásának venné". 

Forrás

Tényleg ennyire hülye vagy?

Címkék: cenzúra komolyzene

1 komment · 1 trackback

23.
augusztus

MÁV

tök hülye  |  Szólj hozzá!

0:56-tól

Forrás - inkább másoltam a videót...

... nem tudnak a légkondicionáló berendezések a vonatok fedélzetén olyan hőmérsékletet előállítani, amit az utasok elvárnának ...

Akkor minek a légkondi? Tényleg ennyire hülyék vagytok?

Címkék: máv

Szólj hozzá!

... A Mádl Ferenc köztársasági elnök haláláról szóló hír alatt található komment miatt ráadásul Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár tett feljelentést, miután egy törvénytisztelő állampolgár felhívta rá a figyelmét. ...

Forrás

Tényleg ennyire hülyék vagytok?

Címkék: politika narancs liget magyar nemzet pártlap

Szólj hozzá!

Idén több tízezer ember a kordonokkal, gyűlöletkeltéssel teli megosztott ünnepek után végre valódi, közös, nemzeti ünnepként ünnepelhette március 15-ét. Értetlenül és megdöbbenve állunk minden olyan próbálkozás előtt, amely ezt az ünnepet utólag el kívánja venni az emberektől.

Forrás

Tényleg ennyire hülyék vagytok?

Címkék: politika minisztérium bravo narancs liget

Szólj hozzá!

A vizsgálatot végzők külön provokálhatják a kollégáinkat, ami az adóhivatalban kényes körbe vezet, hiszen nemcsak arról van szó, hogy megpróbálják megkenni a revizorokat, hanem telefonon keresztül is beugrathatják őket.

mondta Michalkó Péter, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Dolgozók Szakszervezetének elnöke.

Forrás

Szerintem vegyük bele a politikusokat is! Tényleg ennyire hülyék vagytok?

Címkék: politika 1984 narancs liget

Szólj hozzá!

Nagy Dávid, a hallgatói önkormányzatok elnöke szerint ha őszinték vagyunk, akkor a magyar hallgató nem azért megy külföldre tanulni, hogy onnan innovációt hozzon Magyarországra: világot akar látni, nyelvet tanulni, s később az életrajzába beleírni, hogy tanult külföldön.

Forrás

Nem mindenki ekkora emberi nulla. Tényleg ilyen hülye vagy?

Címkék: politika nagy dávid hök gitt egylet

Szólj hozzá!

Selmeczi szerint: ... kiderült az is a szocialisták reakcióiból, hogy politikai és anyagi összefonódások lehetnek az MSZP és a magánnyugdíjpénztár-tagok között.

Forrás

Tényleg ennyire hülye vagy?

Címkék: politika gazdaság narancs liget selmeczi tescos kifli

1 komment · 3 trackback

A jogállam megszilárdulásával az alkotmánybíráskodás ilyen széles jogköre mára indokolatlanná vált

Forrás

Mind hárman egyértelműen leszögezték, hogy a demokratikus pártok „állandó tartalékot” jelentenek az osztályellenség számára, így e pártok puszta léte „több kárt okoz a demokráciának, mint hasznot.”

Forrás

Címkék: politika alkotmány lázár jános narancs liget

Szólj hozzá!

Most olvasom Lázár "bölcs" szavait:

Az AB döntés "számunkra csak azt bizonyítja, hogy a régi alkotmány nem képes az embereknek megfelelni, nem képes az emberek életviszonyait szabályozni, nem képes, hogy az emberek hétköznapi problémáira megfelelő választ adjon"

Forrás

Hol vannak az emberek a parlament elől? Hol van az ellenzék? Hol van a tenni akarás? Miért nem érzi Orbán Viktor a torkán a saját örökségét? Melyik jogodnál fogsz először felállni az asztaltól? Miért pont akkor? Tényleg akarunk visszamenőlegesen adózni?

Tényleg ennyire hülyék vagytok?

Címkék: politika alkotmány lázár jános narancs liget

Szólj hozzá!

Új törvényünk van. Itt van. Ízlelgessük gyorsan! Mivel feltételek jelenleg nincsenek, az állam tulajdonképpen önkényesen átveheti a cégek irányítását. Bárkiét! Kicsit fura, hogy a cégtulajdonosok nem tüntetnek azonnal a parlament előtt. Értem én, hogy tragédia történt (ipari katasztrófa), de fél év múlva egy másik cégnél is használni fogják a törvényt? Miért is? És most jogos vajon?

Tényleg mindenki számára egyértelmű, hogy a MAL Zrt. a hibás? Azt a gátat megtervezte valaki. Ő nem hibázott? Ki tervezte a gátat? Egyáltalán milyen eljárás keretében lett kimondva, hogy a MAL Zrt. a hibás? Ha a MAL Zrt. tényleg betartotta a vonatkozó előírásokat, akkor az előírások rosszak. Ekkor felmerül az állam felelőssége is. Miért nem merül fel? Honnan tudta "mindenki" (főleg a Fideszes politikusok) már a tragédia délutánján, hogy ki a hibás? Családi háznál is szöszöl rajta a szakértő néhány napot, nem hogy egy ekkora létesítménynél. Kicsit kínos, hogy az az államtitkár pörög a legtöbbet, akinek a felügyelete alatt áló szervezet kiadta időről időre az engedélyt. Miért nem bukott még bele?

És ami nagyon ijesztő: a miniszterelnök úgy nyilatkozott, hogy a tulajdonosok a személyi vagyonukkal is felelni fognak a károkért. Ne basz! Ez esetben mindenki adja el azonnal a MOL részvényeit! Ha a MOL elcsesz valamit, viszik a házadat is! Nem csak a részvény bukó...

Tényleg ennyire hülyék vagytok?

Címkék: politika gazdaság iszap narancs liget

2 komment · 2 trackback

Csomagolt, az esti vonattal Budapestre kellett utaznia. Mindig a Balaton parton töltötte a nyarat, lassan 30 éve. Most 70 éves, 10 éve nem tanít, nem kutat. Járnak a békés nyugdíjas évek. Az akadémián lesz ülése: egy személyi kérdésről és pénzekről döntenek.

Budapesten rossz hír fogadta: csökkentették az akadémia támogatását. Valakitől el kell venni. Megint.

Címkék: az akadémikus

Szólj hozzá!

7 órakor már az munkaterületen volt, dolgozott. Szerencsésnek érezte magát, részt vehet egy nagy projektben alvállalkozóként. A fővállalkozóval ismerték egymást régről, több közös munkájuk is volt korábban. Ma hozta a számlát a projektcégbe, 60.000.000 Ft. Nagyjából 5% lesz a haszna, a többi elmegy a beszerelt anyagokra, munkadíjra és adókra, csak úgy, mint a korábbi munkái esetén, 15 éven át. Tisztességesen dolgozott, soha nem volt rá panasz. 5 évébe telt mire összerakta a csapatát. Jó szakemberek.

Címkék: a vállalkozó

Szólj hozzá!

Tessék odajönni és tessék leszedni a listát, ha ilyen elképzelése van ... Tudomásom szerint erre a törvény nem ad neki lehetőséget.

Forrás

Tényleg ennyire hülye vagy?

Címkék: politika lázár jános

Szólj hozzá!

A Jobbik alkotmánymódosításban kezdeményezi a koronás címert ábrázoló nemzeti zászló újbóli használatát, továbbá arra kéri a kormányt, hogy az 1920-1945 közötti állapotokhoz hasonlóan minden tanintézménybe függesszék ki a "Horthy-korszak nemzeti imáját, a Magyar Hiszekegyet".

Forrás

Tényleg ennyire hülye vagy?

Címkék: jobbik gárda nekem kínos

Szólj hozzá!

Befejezte az egyetemet. Döntenie kell, hogy mi legyen.

Címkék: a diák

2 komment